top of page
dreamstime_l_72961826_edited.jpg

MOČ MISLI - JAZ SEM

VSE KAR RAZMIŠLJAMO O SEBI, TO SMO!

Ponavljajte si: "Jaz sem vir moje sreče; jaz sem vir mojega uspeha; jaz sem vir mojega zadovoljstva!"

Vedno, ko molimo z globoko vero, se prek kronske čakre v telo sproti velika količina bele božje svetlobe. To je zdravilna energija, ki povečuje notranji občutek miru, ljubezni in sočutja, zmanjšuje stres na celični bazi, krepi zdravje, povečuje jasnost mišljenja in intuicije. Vsakič, ko potrjujemo vero v Boga, v Stvarstvo in angele, se krepi steber luči v našem energijskem polju.

 

Kronska čakra je kot oddajnik, molitev pa signal, ki se sprošča v eter – prav tako kot radijski oddajnik. Ta signal doseže tako ljudi kot tudi druge sfere, ki jih ne zaznamo z vidnim očesom. Predstavljajmo si valovanje, ki se širi od nas. Globoka vera valovanje poveča – dobesedno se začnejo dogajati čudeži.

 

Da je v energijskem polju čim manj motenj, okrog sebe vizualizirajte energijsko polje – kot bi bili na sredini velike žoge. Predstavljajte si svoje energijsko polje kot veliko regratovo lučko – fizično telo je na sredini, okoli fizičnega telesa pa je polje energije. Vizualizirajte, kako 'regratova lučka' okrog vas žari, kako je obdana z vijolično svetlobo. Da se kreacija pospeši, izrecite namero:

 

»Okoli sebe vzpostavljam polje Luči, ki me ohranja v božanski zaščiti.

Okoli sebe vzpostavljam polje Luči, ki izničuje vse kreacije teme.

Okoli sebe vzpostavljam polje Luči, ki me ohranja v božanski ljubezni.

Jaz sem polje luči; jaz sem polje moči; jaz sem polje neskončnih možnosti.«

(Odlomek iz knjige Ko imajo čakre žur)

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Moč besed: "JAZ SEM..."

Spominjam se sebe, ko se je meni porušilo vse pod nogami - svet, ki sem ga poznala pol svojega življenja - imela sem dom, družino, moža, psa, avto, svoj posel... imela sem vse...nisem pa imela sebe...nisem imela več žara v očeh...vedela sem, da če ne bom nekaj spremenila, bom jaz umrla... Moja duša ni nič več pela od radosti…

 

Pogosto sem ljudem pogumno razlagala - no, brez koga ne moreš živeti - brez sebe...ti si pomemben - ti si pomembna... In dokler so to samo besede, je lahko...in dokler govoriš za druge, je lahko...

 

Ko sem se odločila, da naredim korak v neznano, me je nekajkrat zgrabilo v hrbtenici. 

Tistega junija pet let nazaj, sem pridno nabirala borovnice... vem, to je bila moja oblika bega, da sem se čim manj videvala z možem... julija, ko smo se vrnili z dopusta, je dokončno počilo....

 

Nekega dne, ko sem šla v  klet, kjer sem imela v skrinji polno borovnic – mislim, da sem jih nabrala preko 30 litrov, … pogled na polno skrinjo borovnic mi je aktiviral strah pred tem kako bom zmogla, kje bom živela, kako bom prenesla vse borovnice.....kako bom plačala vse položnice....kje bom sploh začela...  Strah me je popolnoma "zvil".

Naslednje jutro sem se zbudila z groznimi bolečinami v križu. Hrbtenica mi je dobesedno "zaribala".

 

Spodnji del telesa je povezan z zadovoljevanjem osnovnih potreb - s preživetjem, s premikom naprej – torej z »Jaz sem«; srednji del je povezan z doživljanjem sebe in čutenjem – »Čutim«; zgornji del pa je povezan duhovnim vedenjem, zavedanjem in intuicijo: »Ne vem, kako, enostavno vem.«.

»Jaz sem božansko ljubljena! Jaz sem božanska ljubezen! Jaz sem moja najboljša kreacija! Jaz sem najboljša verzija sebe! Vredna sem uspeha! Vredna sem ljubezni! Vredna sem življenja! Jaz sem navdih moje lastne sreče! Jaz sem ideja, ki se udejanja! Odpiram se višjim vibracijam! Vdihujem svojo božansko moč! Občutim, kako se veča moja moč! Jaz sem božanska kreacija ljubezni! Jaz sem Božja! Jaz sem božanski otrok, ki je vreden življenja! Jaz sem celostna taka kot sem! Jaz sem vredna ljubezni! Jaz sem nova zavest! Čutim kako se vame steka novo življenje! Sprejemam zdravilno božjo svetlobo! Vdihujem mojo moč! Vdihujem Višji jaz! Občutim kako se cela moja bit polni z zdravilno božjo svetlobo! Vredna sem življenja! Dovoljujem, da se vame potopi polje neskončnih možnosti! Eno sem z svojo višjo dušo! Cela moja bit je prepojena z neskončnim življenje. Vredna sem čudeža življenja! Moje življenje je polno zdravja in sreče! Moje življenje me podpira! Vredna sem sprejeti darila večnega! Moja ustvarjalna energija se izraža skozi mene! To se dogaja ponovno, ponovno, ponovno … vdihujem, čutim … in se smejim, ker sem jaz ta trenutek cela in veličastna!!! Jaz sem sprejemnik za božanska sporočila! Jaz

sem zdraviteljica in se popolnoma ozdravljena! Jaz sem Kristusova zavest! Jaz sem Veličastna! Jaz sem blagoslovljena radost življenja! Hvala za ta trenutek, hvala za življenje, hvala za vsak nov vdih!

 

To sem JAZ – Radost, Sreča in Življenje!«

Moč vere vase dela čudeže; potrjevanje tega, kar si, dela čudeže!

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Afirmacije JAZ SEM:

 • Jaz sem ____ (vstavite svoje ime) . Jaz sem eno z vsem kar je.

 • jaz sem sposobna.

 • Jaz sem zadovoljna.

 • Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva.

 • Jaz sem ljubezen.

 • Jaz povezujem.

 • Jaz skrbim za svoje zdravo telo.

 • Jaz sem zdravje.

 • Jaz sem moč.

 • Jaz sem energija.

 • Jaz si dovolim izražati.

 • Jaz si dovolim čutiti svoja resnična čustva.

 • Jaz si dovolim izražati svojo resnico - ne glede na to, kaj poreče okolica.

 • Jaz širim dobro voljo in upanje.

 • Jaz sem povezovalni člen med stvarstvom in zemljo. Stanje ljubezni in miline je moje naravno stanje.

 • Jaz širim Zavest.

 • Jaz se povezujem z neskončno inteligenco v meni.

 • Jaz sem ustvarjena po božji podobi.

 • Jaz vedno najdem rešitev.

 • Jaz sem moja  najboljša različica. Dovoljujem si, da se vedno in povsod v popolnosti izražam.

 • Jaz sem radost, izpolnjujoča, srečna in zadovoljna - ker jaz sem ljubezen.

 • Jaz sem stvarnica svojega sveta in pri tem mi pomaga vse stvarstvo. Jaz sem bitje luči.

Dovoljujem si, da sem srečna. Srečna sem, da živim. Moje srce je mlado in večno. Mladostna energija se pretaka po mojih žilah. Dobro se počutim v svojem telesu. Prežeta sem z radostjo življenja in to radost žarčim na vse okrog sebe.

Ozaveščam, blagoslavljam in grem naprej. Dovoljujem si čutiti svoja resnična čustva. Zaupam vase. V meni je moč spremembe. Jaz_____(recite svoje ime) sem več kot se zdi. V meni se pretaka mogočna sila. Jaz sem stvarnica svojega sveta. Jaz sem boginja in mene podpira vse stvarstvo. Moja moč je v milini. To ne pomeni, da dovoljujem, da ljudje hodijo po meni; moja moč je v sočutju – kar ne pomeni, da moram vse potrpeti; moja moč je v ljubezni – najprej do sebe, ker ko sem zdrava, lahko največ prispevam k svetu okoli sebe. Čeprav ta trenutek še ne vidim, se na obzorju že kaže nov dan. Zavedam se, da mi pripada sreča. Višje zavedanje prinaša v moje življenje obilje na vseh ravneh. Potrpežljiva sem, saj je za prehod potreben čas. Naj se zgodi na ljubeč način, s hitrostjo, ki je pravšnja za mane. Naj se zgodi v najvišje dobro vseh vpletenih.

Ko rečete; "jaz sem zdrava," sporočate sami sebi, da ste polni zdravja.

Ko pa rečete: "Jaz sem bolna," sami sebi sporočate bolezen.

Sami sebe lahko rušite ali dvigate. Moč besed "Jaz sem..." je povezana z našo identiteto - to sem jaz.

 

Govorite si:

Dovoljujem, da se moje zdrave celice krepijo.

Dovoljujem, da se moj imunski sistem okrepi.

Dovoljujem si, da se pozdravim.

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

KODE SVETLOBE

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Kode Stvarstva, Boga, Vesolja, Angelov in vseh Svetlih sil so besede Zmorem, Verjamem, Jaz sem; kode Stvarstva so: Sreča, Radost, Potrpežljivost, Pravičnost, Izpolnjenost, Pozitivnost, Navdušenje, Obilje, Bogastvo, Ravnovesje, Dobrota, Spoštovanje, Dostojanstvo, Zvestoba, Poštenost, Zadovoljstvo, Samozavest, Zdravje, Mladost, Nega, Zaznavanje, Strpnost, Zdravljenje, Ozdravljenje, Prepuščanje, Zaupanje, Vztrajnost, Strpnost, Strast, Predanost, Vrednost, Trenutek, Ravnotežje, Čutenje, Pozornost, Disciplina, Zagon, Uspeh, Tolažba, Dobrosrčnost, Zaščita, Odrešenje, Razsvetljenje, Razumevanje, Požrtvovalnost, Razumnost, Modrost, Kreativnost, Resnica, Razodetje, Iskrenost, Pravica, Jasnost, Odpuščanje, Upanje, Vera, Vizija, Lepota, Uživanje, Mir, Krotkost, Svoboda, Rast, Rešitev, Veselje, Cvetenje, Zanos, Pogum, Plemenitost, Moč, Izobilje, Intuicija, Častnost, Vedenje, Inspiracija, Izvirnost, Sočutje, Milina, Prijaznost, Vedrina, Blagost, Toleranca, Milost, Nežnost, Resničnost, Usmiljenje, Nedolžnost, Čistost, Harmonija, Sprejemanje, Premik, Sodelovanje, Pomoč, Organiziranost, Podpora, Rešitev, Preobrazba, Sprememba, Odgovornost, Povezovanje, Kesanje, Hvaležnost, Sprava, Življenje, Odprtost, Veličastje, Pripravljenost, Delovanje, Pristnost, Hrabrost, Služenje, Mehkoba, Blagoslov, Ustvarjalnost, Navdih, Naključje, Znamenje, Ideja, Rojstvo, Pretok, Red, Živost, Predaja, Svežina, Poslanstvo, Zmaga, Vstajenje, Svetloba, Ljubezen

KARTE PREHOD V NOVO DOBO:
Izvirna koda

Jaz sem stvarjenje, sem boginja. Vsepovsod okrog mene je ljubezen.
Eno sem z izvorom – jaz sem izvor.
Na svet sem poslana, da blagoslavljam. Na svet sem poslana, da širim sporočilo upanja. Na svet sem poslana, da ljudem pokažem pot. Na svet sem poslana, da ljudem sporočim resnico, da smo vsi ljubezen. Jaz sem ljubezen.


 

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Kode stvarstva nam dvignejo energijo, nas ponesejo na krilih, nam vlivajo moč in pogum; kode stvarstva nam pomagajo, da zaživimo srečno življenje, da imamo raj na Zemlji. Stvarstvo je preprosto; mir je preprost, sreča je preprosta …, za vse to ne potrebujemo dragih oblek, nakita, ogromno denarja …, ker ne potrebujemo fasade, za katero bi skrili svojo temo.
 

minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje
bottom of page