top of page
Search

"6 Očitnih Znakov, da Ste v Karmičnem Odnosu - Kako Prepoznati Karmični Odnos?"

Zaupanje je tisti temelj, na katerem gradimo vse odnose – predvsem intimne. Če vidite, da vas partner (ne glede na to, kaj vam govori), vedno znova pusti na cedilu, si priznajte, s kom imate opravka. Zapomnite si, da ljudi prepoznate po njihovih dejanjih, ne po besedah.


6 Očitnih Znakov, da Ste v Karmičnem Odnosu - Kako Prepoznati Karmični Odnos
6 Očitnih Znakov, da Ste v Karmičnem Odnosu

Šest očitnih znakov, da ste v karmičnem odnosu - kako prepoznati karmični odnos:


  • Ko srečate osebo, s katero imate karmični odnos, imate najprej občutek, da je to najboljša oseba, ki ste jo srečali. Šarmanten, pameten, zabaven, karizmatičen in še bi lahko naštevali lastnosti, ki so kot s fluorescenčno rumeno barvo napisane na reklamnem panoju.


  • Čez nekaj časa, ko se spoznavata, prideta do tem, ki so globlje in o katerih moški ne govori – nekako se izmuzne in spremeni potek pogovora. Na neki način vas pelje 'žejne čez vodo'. Droben glasek globoko v vas vam govori, da nekaj ni v redu, vendar ga verjetno preslišite, ker je zunanja slika tako v nebo vpijoča, da spregledate vsa opozorilna znamenja.


  • Ko se čustveno zapletete s človekom, s katerim imate karmični odnos, vam sicer pove, da je bil ranjen v otroštvu. Nikdar vam ne bo razkril najglobljih ran – ostal bo pri površinskih, povedal vam bo ravno toliko, da se vam bo zasmilil in v vas vzbudil občutek, da ga morate zaščititi.


  • Sčasoma, ko ste že pošteno zapleteni v odnos, lahko postane bolestno ljubosumen. Lasti si vas, vas obtožuje, zmerja … lahko vas tudi fizično zasleduje in preverja. Ko prestopi vse razumne meje, čutite, da vam dolguje opravičilo, ki ga nikdar ne dobite. O dogodkih, ki so vas ranili, ne govorita, če pa že izsilite pogovor, okrivi vas – če bi bili vi drugačni, bi se on obnašal drugače. Dober primer je alkoholik, ki svojo jezo in občutek nemoči sprošča na ženi - tudi preko fizičnih ran in potem okrivi njo, da pije zaradi nje - ker, če bi bila ona drugačna, on ne bi pil...


  • Ko ste tako globoko v odnosu, da ve, da ga ne boste zapustili, se pred drugimi norčuje iz vas in vas na neki način želi pomanjšati. Lahko se zgodi, da bo pred drugimi začel izpostavljati neki dogodek, ko vam ni šlo najbolje, ali pa bo izpostavil kakšen del vašega telesa, ki po njegovem mnenju ni sprejemljiv. V družbi znancev se vedno znova lahko spotakne ob vašo težo ali pa ob vaše prsi. Pojasnjuje, da bi morali iti na lepotno operacijo, da ste taki, kot ste, grdi in neprivlačni.


  • In za povrhu ne zna sprejeti kritike. Zaradi malenkosti se postavlja v obrambni položaj. V trenutku povzdigne glas in gre takoj v napad. Je dvoličen in hinavski.


Človek, ki je tako zelo ranjen, da ne zmore dajati ljubezni, se ne spremeni sam od sebe. Tukaj je pika. Lahko se nekaj časa dela, da je nekaj, kar ni – z namenom, da vas obdrži, ker mu pomagate pri njegovi popolni sliki.


Življenje s človekom, s katerim imate karmični odnos, gre iz ene drame v drugo … in predvsem – življenje gre vedno na slabše. Ko zberete moč za odhod, kleči pred vami, joče v vašem naročju, obljublja vse in še več … obljubi, da bo šel na terapijo, da se bo potrudili, da se bo spremenil … Lahko mu nasedete. Človek, s katerim imate karmični odnos, vam bo dal prav toliko pozornosti in obljub, da ostanete.


Če ostanete v karmičnem odnosu, se lahko zgodi, da se bo partner nekaj časa trudil, vendar se bo slej ko prej tudi utrudil ... in ko postane utrujen od truda, odnos postane peklenski. Ves strup, ki ga ni izražal sproti, vam bo v velikih odmerkih zmetal naravnost v obraz. Doslej ste ga verjetno že naučili, da lahko dela ali reče kar koli, da se boste vedno vrnili, da mu boste vedno odpustili. Zavedajte pa se, da vsakič, ko 'počepnete' v odnosu s karmičnim moškim, del svoje moči podarite njemu. Sčasoma boste postali povsem izžeti in brez moči. Moški, s katerim ste v karmičnem odnosu, se napaja z vašo življenjsko močjo.


6 Očitnih Znakov, da Ste v Karmičnem Odnosu - Kako Prepoznati Karmični Odnos
6 Očitnih Znakov, da Ste v Karmičnem Odnosu - Kako Prepoznati Karmični Odnos

Ko srečate moškega, s katerim imate karmični odnos, bodite pozorni na svoje občutke. Vaše telo, vaše zdrave, vaša čustva, vam govorijo. Ne spreglejte jih. Poslušajte se. Bodite mirni in sprejmite lekcije, ki vam jih odnos prinaša.


Karmični odnos uči vas. Uči vas, da je čas, da se začnete bolj ceniti; uči vas, da je čas, da se začnete zavedati svoje lastne vrednosti; uči vas, da zgradite svoj lastni notranji steber moči. Zavedajte se, da ste dovolj močni, da preživite. Ohranjajte svojo energijo in nikdar, res nikdar ne dovolite, da vas prizadenejo besede, ki vam jih meče v obraz … zavedajte se, da vse, kar reče, ne govori o vas, pač pa pove veliko o njem.


Lahko rešite moškega, s katerim imate karmični odnos? Moje osebno mnenje je, NE. Vsak je odgovoren zase in za svoje čustva. Karmični odnos uči vas. Pritiska na vaše rane, z namenom, da jih ozavestite. Odpustite sebi, odpustite njemu, molite, meditirajte ... in predvsem - dajte zavezo sebi, da boste ostali vedno zvesti sebi ... ker ti, ki tole bereš, si Božanska Mati, ki Prinaša Življenje na Zemljo! Dovoli si biti to, kar si - Boginja!


Več o tej temi sem pisala v knjigi Ko imajo moški hormoni žur: https://srecnozivljenje.si/product/ko-imajo-moski-hormoni-zur/

209 views0 comments

Comments


bottom of page