top of page
Search

Kako vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje: vodnik za gradnjo zdravih odnosov

Programirani smo na to, da o ‘sramotnih stvareh’ ne govorimo.


Kako vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje: vodnik za gradnjo zdravih odnosov
Kako vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje: vodnik za gradnjo zdravih odnosov

Ljubezen do sebe – vsi smo to frazo slišali vsaj tisočkrat – ampak kaj sploh pomeni ljubezen do sebe?


Prva stopnička ljubezen do sebe je povezana s tem, da se nehamo zlorabljati. Potrebno je preveriti z mišičnim testom, če imate katerega od teh dveh programov:


  • Potrebo imamo po tem, da sam sebe zlorabljam.

  • Potrebo imam po tem, da zlorabljam s voje telo.


Govorim vam iz mojih izkušenj. Imela sem težave z motnjami hranjenja. V puberteti sem imela bulimijo. Ni me sram govoriti o tem. Takrat sem bila čustveno čisto na tleh. Doma so se vrstili prepiri med staršema, življenje se mi je zdelo težko in nepošteno ... v osnovi sem delala tihi samomor.O svojih težavah s hranjenjem sem pisala v mojih knjigah in ko je moja mama to prebrala, mi je rekla: “O tem ti pa že ne bi bilo treba pisati. Kaj bodo pa ljudje rekli’! To bi pa lahko zadržala zase. To je sramotno in o tem se ne govori.”


Programirani smo na to, da o ‘sramotnih stvareh’ ne govorimo. In ko je teža življenja prevelika, ljudje naredijo samomor. Ali ni škoda življenja, da se moramo skrivati za lažno sliko? Vsi imamo rane in vsi se učimo.


Ker je bil moj podzavesti program “potrebo imam po tem, da zlorabljam sama sebe”, sem začela kaditi. Vsak, ki ima kakršnokoli zasvojenost, ima potrebo po tem, da sam sebe zlorablja. Kdor ima v svoji podzavesti kodo zlorabe, pomeni, da bo na nek način dovoljeval tudi drugim, da ga zlorabljajo. Kdor je zlorabljen, se postavi v vlogo žrtve. Žrtev dovoljuje, da se ljudje napajajo z njeno energijo – dovoljuje čustveno, fizično, materialno ali denarno izkoriščanje.


Vprašati se moramo: »Zakaj se mi to dogaja?« Če ne morete priti do svojega odgovora, seveda vabljeni k meni na osebno svetovanje. Za vas si vzamem 2 uri časa. Pregledamo najbolj pereče odnose, vmes vam delam terapijo. Ljudem pomagam odpreti povezavo z njimi samimi, da lahko sploh pridejo do svoje resnice. Pomagam jim brati njihovo energijsko polje.


Ljubezen do sebe je povezana z izražanjem svojih čustev.


Čustva so kot termostat. Moj čustveni termostat je bil v okvari. Tako močno sem bila programirana na potlačitev čustev, da bolečine sploh nisem zaznavala.


Na to so me opozorili moji otroci: “Mami ti ne odreagiraš takrat, ko bi morala.” Mnogi imamo notranji termostat v okvari – enostavno se ne zavemo svojih čustev, ko pa smo že pošteno ‘v godlji’, odreagiramo. To je t.i. ‘sindrom kuhane žabe’. Žaba je v svojem naravnem okolju – v vodi. Ko vodo začnejo segrevati, ne zapusti naravnega okolja, pač pa se živa skuha. Če imate sindrom kuhane žabe, pomeni, da enostavno ne zaznate svojih čustev – vaš čustveni termostat je pokvarjen.


Kako popraviti čustveni termostat?


Podzavestne kode povezane z ustrežljivostjo, nam motijo zaznavo. Če imate podzavestni program “moramo vsem ustreči”, je vaš čustveni termostat v okvari. Ženska po naravni poti želimo poskrbeti za svojo družino. Ko otrok reče: »Lačen,« me ženske nagonsko poskrbimo za njegovo potrebo. V trenutku mu prinesemo za jest, ko reče, da je žejen, mu prinesemo za pit.


Ko so bile moje hčerke večje, sem jih začela učiti, da jim nisem kot mama dolžna sreči ‘od spredaj in od zadaj’. Ko so rekle: »Žejna," sem rekla: »Ja in? Pojdi si iskat za pit.« Enostavno nisem odreagirala. Naučila sem jih, da svoje želje izražajo kot prošnjo: »mami, mi prosim prineseš za pit?«

Prav tako je recimo s kruhom. Ko vam nekdo za mizo reče, kje je kruh, lahko odgovorite, da je v omari ali na pultu. Ni vam potrebno vstati in ga prinesti.On vas je dejansko samo vprašal, kje je kruh in vi odgovorite.

Vem, da se sedaj mogoče smejite pa rečete: »Joj, to je bolj enostavno govoriti, kot pa narediti.« Če hočemo drugačne rezultate, moramo nekaj spremeniti - če želimo vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje, če želimo gradnjo zdravih odnosov, je potrebno nekaj spremeniti.


Poglejmo še karte Prehod v novo dobo:

Novo jutro – Stvarstvo ti čestita za pogum. Si na pravi poti – vse poti naprej so gladke. Vse je na pravem mestu. Strah je obraz teme, ampak ti si svetloba. Z negativnimi mislimi in prepuščanjem strahu zaviraš napredek. Vse je prav. Pred tabo je novo obdobje. Najhuje je za teboj. Ohranjaj stanje ljubezni.


Vztrajnost – zmoreš vztrajati na začrtani poti. Angeli ti stojijo ob strani. Včasih hočeš hitro priti do rezultatov, vendar v ozadju delujejo skriti dejavniki, ki jih še ne zaznaš. Ko pridejo temni oblaki, ko obup zakrije prihodnost, se zavedaj, da so to samo preizkušnje. Ali zmoreš ohranjati stanje vere?


Nadangel Ariel – prosim za pomoč. Naj jasnovidna sporočila tečejo skozi mojo zavest. V meni je duhovna moč, imam sposobnost, da stvari vidim drugače in bolj jasno. Prepuščam se vodstvu angelov. Sem v stanju ljubezni. Človeštvo me potrebuje, da božansko ljubeznijo in svetlobo usmerjam v odnose, ki naj se spremenijo.


Nadangel Ariel je ženska energija in je največkrat upodobljena z levom, velikokrat je pa tudi upodobljena z zlatim rogom, kako sipa na Zemljo obilje.


Verjamem v življenje v obilju. Če pogledamo samo drevo, vidimo, da je polno obilja, polno listov. To je vibracija, to je nekaj, kar lahko vidimo ali pa tudi ne. Lahko greste skozi življenje kot krt in nič ne vidite, ali pa odprete oči in se začnete zavedati, da je zrak, je voda, je sonce … je narava in je oblije…


Danes zjutraj sem dobila karto Vera – Vse je tako, kot je prav. Sama pri sebi sem rekla “Točno to sporočilo ta trenutek potrebujem. Vse je tako kot je prav. Mirna sem. Neskončnemu v meni vse uspeva. V mojemu življenju vladata red in mir. Mojega duha prežema brezpogojna ljubezen. Na vseh področjih me vodi božanska inteligenca, zato, ker ... življenje me ljubi.

Kako vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje: vodnik za gradnjo zdravih odnosov
Kako vaditi ljubezen do sebe in postavljati meje: vodnik za gradnjo zdravih odnosov

Zato, ker me življenje ljubi in me podpira, je tudi prav, da ljubim sebe, svoje telo, ki je na koncu koncev vozilo moje duše. Ker se ljubim, se z veseljem povezujem z ljudmi, ki so na vibraciji ljubezni ... in tisti odnosi, ki niso na vibraciji ljubezni, jim lahko brez slabe vesti rečem “ne hvala” zato, ker se imam rada, ker ne dovoljujem zlorabe ..."


Čas je za drugačno energijo. Drugačno energijo lahko prinesete v svet samo s tem, da imate vi drugačno vibracijo. Delajte na sebi, mogoče v roke vzemite kakšno knjigo, mogoče, Ko imajo duše žur, ki vam bo pomagala pri tem, da boste drugače začeli gledati na stvari, da se mogoče večkrat obrnete na angelsko pomoč in videli boste, da je potem v življenju vse bolj enostavno. Uživajte, vse dobro vam želim in predvsem dovolite, da se v vašem življenju zgodijo čudeži.

80 views0 comments

Comentários


bottom of page