top of page
Search

"Kako uporaba vijoličnega žarka očiščenja lahko izboljša vaše vsakdanje življenje?"

"V nekem trenutku ste obdani z različnimi negativnimi mislimi (ki se vrtijo po vaši avri), v naslednjem trenutku pa se odločite poklicati Vijolični plamen. In glej, mogočna svetloba Sedmega Žarka se kot velikanska elektroda Kozmične Energije začenja vzpostavljati okoli vas."


Kako uporaba vijoličnega žarka očiščenja lahko izboljša vaše vsakdanje življenje
Kako uporaba vijoličnega žarka očiščenja lahko izboljša vaše vsakdanje življenje

Zavedati se moramo, da s svojimi čustvi, mislimi in besedami povzročamo dogajanje dobrega ali slabega v naših življenjih. Za vse slabo je tako preprosto iskati krivca zunaj nas – nekdo nam pošilja škodoželjne misli, vendar predvsem mi sami s svojim obsojanjem in kriticizmom zastrupljamo svoje eterično telo. Zato si vsak, ki ne želi opustiti sovraštva in sebičnosti ter obsojanja in mnenja, da je sam dobra oseba, drugi pa so slabi, povzroča, da okuša stvaritev svojih neskladij. Te »miselne forme« se kopičijo okoli fizičnega telesa v premeru do 15 metrov, ki žarčijo na vse strani. Predstavljate si človeka v velikem balončku. Tu so vse energije neskladij, ki jih je človek ustvaril v kateremkoli življenju. Sem se zapisujejo temna dejanja, misli in čustva. To je človekov svet.


Vsakič, ko pestujemo zamero in maščevanje, sebe vežemo z jeklenimi vrvmi v svet teme. Po naših žilah teče grenkoba, ki zastruplja nas same. Kristusovo sporočilo pa je preprosto: odpusti in bodi sočuten!


Prav tako kot se sončna svetloba, ko gre skozi prizmo, razdeli na sedem barv in tvori mavrico, se božja svetloba deli na različne žarke in ti žarki vstopajo v naše fizično telo preko naših čaker.


Vijolični plamen očiščenja je kot snop bleščeče vijolične svetlobe, ki ga lahko pokličemo vedno, ko potrebujemo zaščito ali ko občutimo pritisk temnih sil na naše telo.


Vijolični Plamen v sončnem pletežu

Zahtevam, da se Sončna Prisotnost Vijoličnega Očiščevalnega Plamena usidra v mojem sončnem pletežu in po vsem območju mojega trebuha! Zahtevam, da samodejno odbije vsa neskladja iz zunanjega sveta, ki poskušajo vdreti v moje bitje ali svet. Vsemogočna Jaz Sem! Vsemogočna Jaz Sem! Vsemogočna Jaz Sem! (vir: Jaz sem zmagovita moč, zbirka Jaz Sem, ki Sem)


Še močnejša od vijoličnega plamena pa je ultravijolična svetloba, ki ima svojo zavest in jo lahko pokličemo za očiščenje vseh neskladij tako na fizičnem kot na čustvenem področju. Ko usmerimo bleščečo ultravijolično svetlobo v določeno čakro, bo razpršeno energijo zbrala nazaj, preveč delujočo čakro bo umirila in spodbudila premalo delujočo čakro, posledično pa se uravnovesi delovanje tudi vseh organov, ki so povezani z določeno čakro. Ultravijolični zdravilni žarek čisti tako celično DNK kot tudi dušno DNK. Najpomembneje je, da prečistite telo z dekodiranjem, molitvijo in meditacijo.


Vsa dobra dela iz kateregakoli življenja se zapisujejo v Vzročno telo, ki je na sliki ponazorjeno s sedmimi barvnimi krogi. To je »skladišče dobrih energij«, ki so pri Bogu. Do teh energij lahko dostopamo preko povezave zlatega plamena, ki se preko kronske čakre povezuje s Kristusovo zavestjo, ta pa je povezana z Božjo zavestjo.


Kako uporaba vijoličnega žarka očiščenja lahko izboljša vaše vsakdanje življenje?


»Na Notranjih nivojih vidimo velik trud, ki ga vlagate v preobrazbo plasti za plastjo obremenitev, ki ste si jih ustvarili v tem ali v preteklih življenjih.


Zares veličastno je videti neskladje. V nekem trenutku ste obdani z različnimi negativnimi mislimi (ki se vrtijo po vaši avri), v naslednjem trenutku pa se odločite poklicati Vijolični plamen. In glej, mogočna svetloba Sedmega Žarka se kot velikanska elektroda Kozmične Energije začenja vzpostavljati okoli vas.


Angeli Vijoličnega Plamena se zbirajo okoli vas. Z razprtimi dlanmi usmerjajo skozi vaša štiri nižja telesa (mentalno, čustveno, eterično in fizično) in avro Vijolične Žarke. Ko sijejo skozi vaše bitje, razpršijo negativne razmere. Dobesedno jih izničijo iz vašega srca in uma.« (vir: Pot v Svetlobo 3 – Vijolični plamen, Plamen Svetlobe za Zemljo – zbirka Jaz Sem, ki Sem)


Nadangel Zadkiel - nadangel vijoličnega plamena očiščenja


Ime pomeni »Božja Pravičnost«. To je angel vijoličnega žarka, angel nove dobe, angel sočutja in odpuščanja; to je angel preobrazbe.


Nadangel Zadkiel pomaga dvigovati vibracijo na Zemlji – nadangel Zadkiel je angel razsvetljenja. Da pa lahko prebudi speče sposobnosti v naši duši, je treba prečistiti korenine, temelje naših vzorcev, na nezavedni ravni. Nadangel Zadkiel deluje na temeljne čakre – na korensko, spolno in na popkovno čakro.


Afirmacije in molitve k nadangelu Zadkielu:


Nadangel Zadkiel, pomagaj mi razširiti mojega duha. Razsvetli moje zavedanje, kdo sem – Jaz sem milina in ljubezen, ki sije na svet. Pomagajte mi vztrajati na poti preoblikovanja v ljubezni.


Nadangel Zadkiel, prosim, pomagaj mi urediti odnos s/z ____( vstavite ime osebe, s katero nikakor ne steče energija). Naj se v najinem odnosu naseli energija odpuščanja in sočutja.

Nadangel Zadkiel, pomagaj mi pri moji preobrazbi. Naj mojo dušo napolni lepota Stvarstva, naj moj obraz izžareva Svetlobo, naj moje srce bije v ritmu Ljubezni. Pomagaj mi vzpostaviti notranji mir – pomagaj mi spustiti nemir in vezi, ki me zadržujejo v nezadovoljstvu.


Nadangel Zadkiel, prosim, napolni mi srce s sočutjem in usmiljenjem do sebe in do drugih. Pomagaj mi, prosim, narediti korak naprej; pomagaj mi, da um napolnim z novimi vibracijami, da prečistim vse težke spomine, da se osvobodim. Pomagaj, da lahkotnost napolni moje življenje.


Vizualizirajmo Vijolični Plamen, kako nas prežema in obdaja. Trikrat izgovorimo:


Nadangel Zadkiel, Angeli vijoličnega plamena, v vijolični plamen odenite me.

Jaz sem Moč Srca. Jaz sem Svetloba Božanske biti. Jaz sem popolno Očiščenje.

Jaz sem Luč Srca. Jaz sem Moč Svetlobe. Jaz sem Vijolični Plamen Transformacije.135 views0 comments

Comments


bottom of page