top of page
Search

Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč

Angeli so tu. Poslani so mi, da me ljubijo, vodijo, ščitijo in mi pomagajo.


Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč
Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč


Čakajo, da jih prosim za pomoč. Vse, kar moram vedeti, prehaja iz neskončne navzočnosti v meni. Neskončna inteligenca deluje skozi mene. Moje misli, besede in dejanja izražajo brezpogojno ljubezen, mir in dobro voljo za vse ljudi. Vem, da se mi to, kar dajem, povrne.


Nadangel Ariel


Ime Ariel pomeni »Božja Moč in Pravica«.

Nadangel Ariel deluje z žensko energijo. Moč, ki je v milini in graciji; moč, ki je v spoštovanju sebe in drugih; moč, ki je v sočutju; moč, ki je v povezovanju v najvišje dobro vseh; moč, ki je pravična. Povezana je s čistim obiljem vsega dobrega na vseh ravneh – čista blaginja. Ariel je največkrat upodobljena z levom. Najdemo lahko tudi njene podobe, ko je odeta v zlat plašč, ki ga prekrivajo njeni zlati lasje. V rokah drži zlat rog, iz katerega kipi čisto zlato.


Je zaščitnica živali in narave, Ariel je posrednica obilja vsega dobrega v naših življenjih. Čisti uroke, prekletstva, črno magijo ter družinsko karmo. Temo pretvarja v svetlobo. Ariel govori: »Bodi v svetlobi, živi s svetlobo, deluj skozi svetlobo.«

Deluje z zlato svetlobo in zdravi vse vidike naše duše. Nadangel Ariel zdravi ranjene odnose – našo dušo čisti vseh težkih energij in nas vodi k Bogu. Osvetljuje nam pot naprej. Čisti karmične vezi in ureja srečanje dušnih partnerjev.


Z milino nas nagovarja, naj spustimo vso temo, ki jo nosimo v srcu. Navdihuje vodje, ki ljudem pomagajo pri premiku naprej.


Nanjo se lahko obrnemo vedno, ko opazimo nesoglasje v nas samih – ko se nam po umu vrtinčijo temne misli, in jo prosimo, naj nas osvetli z zdravilno zlato božjo svetlobo. Nadangel Ariel pokličemo na pomoč vedno, ko občutimo energijski napad temnih misli drugih ljudi. Prosimo jo, naj temne misli prečisti s svetlobo in jih pošlje v svetlobo, da ne bi ranile nikogar več.

Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč
Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč

Ko se povežemo z zdravilno svetlobo nadangela Ariela, občutimo mir, zaščito in moč. Ariel pomlajuje. Vnaša nasmeh in mladost na obraz. Čez oči zliva svetlobo in žar, na usta nasmeh, v srce zaupanje. Odpira kronsko čakro in nas povezuje z vodniki. Povezuje nas z božjo močjo, ki je v nas. Povezuje nas z ljudmi, ki prav tako svetijo kakor mi. Povezuje nas z dušnim partnerjem. Če želimo čisto ljubezen, moramo najprej spustiti vso navlako in kramo, ki se nam je skozi mnoga življenja nakopičila v naši duši.


Nadangel Ariel krepi duhovni imunski sistem. Čisti vse težke spomine in temna čustva iz naše zavesti, ki jih vlačimo s seboj skozi mnoga življenja.

Ariel čisti kristale v epifizi. Lahko jo prosimo, da se nam naseli v glavi in nadzira, kam gre tok naših misli. Nadangel Ariel nas ščiti pred tem, da bi zdrsnili v vrtinec negativnih misli. Ko postane naša zaznava čista, se nam odpre kanal vedenja in videnja – postanemo jasnoslušni, jasnovidni, jasnočutni … Odprejo se nam nove poti, moči in zmožnosti.


Nadangel Ariel je angel čiste nebeške pesmi obilja in blaginje. Nadangel Ariel nas posipa s čarobnim prahom nesmrtnosti, modrosti in večnosti. Nadangel Ariel spodbuja čisto srce in vodi čisto misel. Spodbuja glasnike miru, da razsvetljujemo s prisotnostjo in z delovanjem. Nadangel Ariel nas spodbuja, da sijemo v svoji zlati podobi.


Afirmacije in molitve k nadangelu Arielu - Ko vam je težko, pokličite angele na pomoč:


Zavedam se, da je v meni božja moč. Sprejemam božjo pomoč. Dovoljujem, da se mi v življenju dogajajo čudeži skozi svetlobo in moč nadangela Ariela.


Nadangel Ariel, predajam ti svojo bolečino: »Naj se moje težave (lahko vstavite specifično težavo) uredijo v Luči, z Lučjo in skozi Luč Božje Svetlobe.«


Sprejemam vse bogastvo tega Stvarstva. Dovoljujem, da se prečistijo z močjo nadangela Ariela vse finančne blokade in da nadangel Ariel blagoslovi moje življenje z obiljem vsega dobrega.


Nadangel Ariel, prosim, osvobodi me vseh urokov – vplivov temnih misli – tako mojih kot misli, ki mi jih pošiljajo drugi ljudje. Naj se vsa tema razblini v moči svetlobe. Hvala za pomoč in zaščito. Jaz sem svetloba, jaz sem božja moč, jaz sem božja svetloba, jaz sem ljubezen, jaz sem sočutje in milina.


Nadangel Ariel, prosim, pomagaj mi ozavestiti vse programe pomanjkanja in karmične dolgove, ki preprečujejo dotok denarja v moje življenje. Pomagaj mi očistiti in pozdraviti vse vidike pomanjkanja. Rojena sem, da živim v bogastvu. Zaslužim si finančno svobodo. Pomagaj mi, da bo moje življenje vedno blagoslovljeno z obiljem na vseh področjih.

25 views0 comments

Commentaires


bottom of page