top of page
Search

Vijolični žarek očiščenja – Kako si pomagati pri notranjem nemiru in psihičnih težavah

Ta članek govori o vijoličnem žarku očiščenja in psihičnih težavah - kako si lahko s pomočjo klicanja vijoličnega žarka očiščenja pomagate v vsakdanjem življenju


Vijolični žarek očiščenja – Kako si pomagati pri notranjem nemiru in psihičnih težavah
Vijolični žarek očiščenja – Kako si pomagati pri notranjem nemiru in psihičnih težavah


Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o vijoličnem žarku čiščenja.

Več o vijoličnem žarku očiščenja lahko preberete v knjigi Ko imajo duše žur. Vijolični žarek očiščenja je potreben za izničenje vseh kreacij temnih človeških umov. Ko kličemo vijolični žarek očiščenja, se izničijo strah, ljubosumje, zavist, jeza, sram – izničijo se vsa nižja čustva. Ljubezni ne moremo uničiti – lahko jo samo okrepimo. Vse tisto kar ni ljubezen, se dobesedno skuri s pomočjo vijoličnega žarka očiščenja.


Da prikličemo vijolični žarek očiščenja, preprosto izrekate besede: Kličem vijolični žarek očiščenja.


Vijolični žarek očiščenja pomaga vedno, ko vam je težko, ko imate občutek, da vas nekaj vleče k tlom – vijolični žarek očiščenja pomaga pri vseh težavah, za katere ni zdravila.


Ko imamo psihične težave, je potrebno najprej prečistiti in nahraniti celice. Za vsa psihična stanja (tesnoba, nervoza, …) potrebujemo čistilno energijo hrane, da se lahko naše celice napolnijo z novo energijo. Najbolj čistilna hrana je temno zeleni sok iz zelene, peteršilja in regrata. Živila, ki so vijolične barve (borovnice, brusnice, robidnice, …) delujejo na čiščenje medcelične tekočine. Flavonoidi iz vijoličnega sadja delujejo na dvig imunskega sistema:  zavirajo razmnoževanje patogenih celic, ki povzročajo  tumorje in raka – vijolična barvila iz sadja čistijo vse, kar je na fizični ravni celic škodljivo za naše zdravje.


Čustva, ki jih doživljamo, na celični bazi vzvalovijo vibracijo medcelične tekočine. Težka čustva ‘gostijo’ to tekočino in zaradi tega se pojavijo težave z limfo. Na delovanje limfe vplivajo solarni pleksus, grlena čakra in spolna čakra. Vedno, ko ne moremo izražati svoje resnice, ko smo ranjene kot ženske in ko smo v nezdravih odnosih, to povzroča obteženo limfo in tu je odgovor, zakaj imamo ženske celulit.


Vijolični žarek očiščenja – Kako si pomagati pri notranjem nemiru in psihičnih težavah


Vijolični žarek očiščenja – Kako si pomagati pri notranjem nemiru in psihičnih težavah

Telo je potrebno nahraniti najprej fizično – za čiščenje čim več vijoličnega sadja in zelenjave ter čajev, ki delujejo čistilo in vsebujejo vijolično ‘prano’ – uporabljajte žajbelj.


Čustva je potrebno izražati. Ko v vas vzvalovijo čustva, pokličite na pomoč vijolični žarek očiščenja.


Če imate pomanjkanje življenjske energije, pomeni, da imate načeto ‘energijsko posodo’, ki  leži na dnu hrbtenice. Ta življenjska energija se pretaka po hrbenici navzgor v možgane – normalno zaokroži dvakrat na dan. Stimulira delovanje možganov, vpliva pa tudi na delovanje žleze epifize, ki je odgovorna za občutke sreče, zadovoljstva, za splani hormon in za vso obnovo v našem telesu. Ta naravni proces lahko pospešimo z globokim dihanjem s predpono. Ko tekočina kroži se ustvarja pritisk, ki aktivira delovanje žlez v možganih. To naredite tako, da zavestno globoko vdihnete skozi nos in izdihnete skozi usta. Več o tem govori Joe Dispenza v knjigi Postanite brezmejni.


Ko potrebujete več življenjske moči ali pa ko občutite, da vam življenjska energija odteka lahko v mislih ponavljate: Kličem vijolični žarek očiščenja.


Če poleg izrekov uporabljate še mudro za novo moč (kaj je mudra za novo moč pišem v knjigi Ko imajo duše žur), se učinek kroženja možganske tekočine še pospeši. Zakaj je ravno ta mudra tako neverjetna, zakaj točno ta položaj rok? Ko prislonimo skupaj prste leve in desne roke, se v delu med palcema in ostalimi prsti kreira elektromagnetno polje. To elektromagnetno polje potem ‘vdihnemo’ v sebe. Vedno, ko damo roke v takšen položaj, nastaja med dlanema elektromagnetno polje, ki kreira ogenj življenja, s tem pa kreiramo ogenj svojega življenja. Poleg si  ponavljate: Kličem vijolični žarek očiščenja.


Ko boste začeli z izvajanjem Zdravilne molitve dekodiranja ali pa boste samo klicali vijolični žarek očiščenja, se boste počutili veliko bolje, imeli boste več energije in vse vam bo šlo. Poleg pa poskrbite, da jeste tudi hrano, ki nahrani možgane in vzemite naravna prehranska dopolnila  Formulo IV in Omego 3, da ta proces pospešite.


To je današnji nasvet za vse tiste, ki ste iskalci luči, ki ste nosilci luči, tisti, ki delate na osebni rasti. Uporabljajte to moč, ki jo imate v sebi, “Kličem vijolični žarek očiščenja”.

Videli boste, da se bodo v vašem življenju začeli dogajati čudeži.

100 views0 comments

Comments


bottom of page