top of page
dreamstime_l_72961826_edited.jpg

BELJAKOVINSKI NAPITKI ZA HITRO OBNOVO

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Beljakovine so gradniki celic, imunskega sistema in zdravja

Telo začne razgrajevati mišice za svoje delovanje. Se spomnite koga, ki je shujšal na princip »manj žri«, po končani dieti pa je videti izsušen in postaran? Problem ni v uveli koži na licih; problem nastane, ker se povesijo tudi vsi notranji organi in zaradi tega začne uhajati voda. Rešitev za uhajanje vode je enaka kot pri vseh mišicah – vadba (keglove vaje) in pravilna prehrana, ki vsebuje dovolj beljakovin in zelenjave.

60-kilogramska ženska potrebuje okrog 90 g beljakovin, 80-kilogramski moški pa vsaj 120 g beljakovin. Nima smisla, da pojeste beljakovinsko bogat zajtrk, potem pa pozabite na beljakovine. Morate jih razporediti preko celega dneva. Preveč beljakovin naenkrat lahko škodi ledvicam, zato je treba več piti – vsako uro vsaj en kozarec vode.

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Prednosti:

 • Zaščitena mešanica beljakovin: 18 gramov visoko kakovostnih beljakovin (26g v primeru, ko dodamo posneto mleko) in 5 gramov vlaknin.

 • Temelji na tehnologiji GR2 Control (nadzor glikemijske reakcije).

 • Vsebuje BCAA, aminokisline z razvejanimi verigami

 • Daje občutek polnosti

Podrobnosti:                

 • Zaščitena mešanica beljakovin: 18 gramov visoko kakovostnih beljakovin (26g v primeru, ko dodamo posneto mleko).

 • 5 gramov vlaknin.

 • Biološko popoln izdelek z vsemi 22-imi aminokislinami ter širokim spektrom drugih elementov, kot so vitamini in minerali.

 • Ne vsebuje sintetičnih sladil, arom ali konzervansov.

 • Z lahkoto se ga meša z vodo ali mlekom.

 • Samo 150 kalorij (237 v primeru, ko dodamo posneto mleko).

Uporaba: 

Vsebino vrečke enostavno zmešate z 240 ml vode ali posnetega mleka. Po želji lahko dodate kako kocko ledu in tako dobite osvežujoči napitek. V programu za uravnavanje telesne teže z njim nadomestite obrok ali pa ga uporabljajte za vašo vsakodnevno prehrano.

Napitek NEOLIFE SHAKE

 

Nadomestni beljakovinski obrok za hitro obnovo 

* Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

15 vrečk

Trije okusi:

 • Okus vanilija (koda 912) 

 • okus  čokolada (koda  913)

 • okus jagoda (koda 914)

Nadomestni obrok za nadzor nad telesno težo

Nadomestitev dveh dnevnih obrokov pri energijsko omejeni prehrani z nadomestnim obrokom prispeva k zmanjševanju telesne teže. Nadomestitev enega dnevnega obroka pri energijsko omejeni prehrani z nadomestnim obrokom prispeva k ohranjanju telesne teže po zmanjšanju telesne teže.

Izdelek se uporablja kot del energijsko omejene prehrane, ki mora vključevati tudi ostalo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Pomembno je tudi, da dnevno zaužijete zadostno količino tekočine.

Pomembnih je vseh 22 aminokislin, ki so temeljni gradniki  telesa, saj gradijo celice, encime, hormone, imunski sistem,… Če  primanjkuje samo ena aminokislina, ki je  telo ne more izdelati, se sistem v telesu začne rušiti. Če vam manjka beljakovin – gradnikov novih celic, boste postali stari, zgubani in polulani!

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Beljakovine se prebavljajo v želodcu. Kdor ima pomanjkanje želodčne kisline, ga lahko po uživanju beljakovin, kot so skuta ali jajca, boli želodec. Da se rešite teh težav, preprosto po vsakem obroku popijte kozarec vode, v katero ste stisnili pol limone. S tem boste dodali vitamin C, ki pomaga pri razgradnji beljakovin na manjše delce. Dragocene aminokisline bodo tako prispele tja, kamor morajo – v celice.

Aminokisline vplivajo na dobro prebavo, dobro razpoloženje - občutek zadovoljstva, tvorbo energije, na dobro spanje in na boljše delovanje možganov.  Spodbuja tudi nastajanje rastnega hormona, ki pa vpliva na lepo kožo ( primeren tudi za pubertetnike), telesno in umsko zmogljivost, poveča pa se tudi mišična in kostna masa. Ljudje, ki imajo dovolj rastnega hormona, imajo manj srčno-žilnih obolenj, kot je npr. ateroskleroza - poapnenje žil in krčne žile.

 

Priporoča se vsem ljudem, ki imajo povečane potrebe po hranilih:

 • otroci, ki hitro rastejo (Pozor! Primeren kot dodatni obrok za neješče otroke!)

 • nosečnice in doječe matere, ker potrebujejo kvalitetne beljakovine

 • športniki- za izgradnjo mišične mase, 1 uro pred tekmo za energijo in takoj po tekmi za obnovo mikro-poškodb

 • po operacijah- za hitro okrevanje

 • za starostnike, saj se s starostjo upočasni razgradnja beljakovin zaužita s hrano

NeoLifeShake je praktičen in slasten: takoj vam daje vitalnost in dolgotrajen občutek polnosti. Temelji na celični prehrani in tehnologiji GR2 Control za vsakodnevno prehranjevanje in nadzor telesne teže.

 

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje
zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje
bottom of page