top of page
dreamstime_l_72961826_edited.jpg

ON-LINE PROGRAM

Spodaj je nekaj besed gospe, ki je bila v mojem programu. Bila je v globoki luknji žalosti. Zase je rekla, da se ne spomni, kdaj se je zadnjič iz srca nasmejala.

Zakaj si se odločila za mojo šolo?

Bila sem v globokem breznu žalosti. Delala sem na osebni rasti, vendar sem imela občutek, da sem vedno znova na začetku. Začela sem spremljati Minkine objave na YouTubu. Že samo s poslušanjem videov sem občutila več lahkotnosti v svojem življenju. Ko pa je minka rekla, da bo imela posebno skupino, s katero bo delala, nisem premišljevala. Sedaj vidim, da je bilo to najboljša odločitev.

 

Kaj ti je bilo v Šoli všeč?

Vsako predavanje mi je nekaj dalo. Razširila sem znanja o svojem telesu, energijskih telesih, predvsem pa o čustvenem ozadju naših težav.

Izmed vsega so mi bile najbolj všeč vodene meditacije, ki so razblinile mojo težo. Ne samo, da sem shujšala, dvignila se mi je volja do življenja ... počutim se, kot bi v moje življenje posijalo sonce.

Kakšen je rezultat?

Lahko rečem - rezultat je neverjeten! Drugi opazijo, da sem se spremenila. Občutim svetlobo in ljubezen. Grem naprej. Počutim se lahkotno, lažje diham, občutim življenje kot nekaj svetlega ... občutim, da tema nimam več vpliva name.

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

Ozdravite čustveno telo in preoblikujte fizično telo!

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje

V spletnem programu 'Ozdravite čustveno telo in preoblikujte fizično telo' se boste naučili prepoznavati vzroke, ki se odražajo kot fizične bolečine na telesu, prekomerna teža in nezmožnost hujšanja.

Ljubezen do sebe je veščina, ki se je nismo učili v šolah. 

Naučili se je nismo niti doma, ker naših staršev nihče ni učil, kako je videti zdrav odnos s seboj in kaj je zdrava samopodoba.

V vsebi nosimo kode in programe, preko katerih privlačimo v svoje življenje ljudi, ki nam nastavljajo ogledalo, v katerem lahko vidimo, koliko se cenimo.

Tečaj hujšanja je namenjen predvsem ženskam, odprt pa je seveda tudi za moške, ki si želijo napredovati v osebni rasti. Vsak izmed nas mora uskladiti tako ženski, kot moški pol in dokler v sebi nosimo zamero do nasprotnega spola, sovražimo del sebe ...

 

Če čutite, da je čas, da se osvobodite prekomerne teže in zdravstvenih težav, je spletni program 'Ozdravite čustveno telo in preoblikujte fizično telo', pravi za vas. 

 Človek, ki je dober po srcu, drugim pomaga, da napredujejo, zase pa mu pogosto zmanjka časa in energije ... in mogoče je čas, da si vzamete 1x na teden čas od 20.30 do 21.30 ure ... in v teh skupnih srečanjih napredujete s svojo hitrostjo. 

 

Vsi delujemo po določenih vzorcih, ki jih imamo v sebi od zgodnjega otroštva. Mnogi imamo težave v povezavi s preteklimi življenji... Zaradi teh vzorcev mislimo, da moramo vsem ugajati, pozabljamo nase, težko izrečemo NE, pogosto ne znamo postaviti jasnih mej, ne znamo se dovolj odločno postaviti zase ... kar nas jezi ...

Kronični stres povzroča, da nas napade volčja lakota, kar pa nas pahne v začaran krog nezadovoljstva.

Naučila vas bom, kako ohranjati mirno energijo tudi takrat, ko okoli vas divja vojna.

Če čutite, da si želite nekaj več, če čutite, da obstaja boljši svet, vendar ne veste kako ga ustvariti, je čas, da se zazrete vase in pogledate svoje programe, vzorce in kode, ki vas zadržujejo v enakih dramah, v enakih vzorcih in v enakih reakcijah ... in predvsem v preobilnem telesu s kopico zdravstvenih težav.

Draga svetla, stara duša - ti si čuteča, srčna in iskrena ... in to je tvoj blagoslov.

Ti si BOGINJA/BOG ... v sebi imaš moč ustvarjanja!

Naredi spremembo, po kateri hrepeniš!

ko imajo čakre žur-nova knjiga.jpg
Naučili se boste:​

 • Katera čakra zavira hujšanje -  katere čakre so blokirane pri nezmožnosti hujšanja in kako jih uravnovesiti.

 • Kako kombinirati hrano, da ustavite željo po sladkih prigrizkih.

 • Katera zelišča spodbujajo delovanje limfe in kako zmanjšati celulit.

 • Pripravljati zdrave obroke, ki preprečujejo naval volčje lakote.

 • Vse, kar morate vedeti o delovanju hormonov, ki vam povzročajo prekomerno težo.

 • Kje se nahajajo skrite (čustvene in prehranske) pasti, ki vas vodijo v prekomerno težo.

 • Prepoznavati vzorce, ki se prenašajo po družinskem deblu - kaj vas učijo genske bolezni in katera čustva se skrivajo za njimi.

 • Kako imeti sebe bolj rad-a.

 • Kako se na ljubeč način postaviti za sebe - kako biti v ljubeči energiji in s tem spodbujati hormone, ki odstranjujejo prekomerno težo.

 • Vse kar je dobro vedeti o čakrah - kako s hrano, zdravimi navadami in molitvijo/meditacijo povečati harmonijo svojega telesa.

 • Kako si s pomočjo Zakona Privlačnosti manifestirati srečno, zdravo in zadovoljno življenje.

zdravo-hujsanje-minka gantar- osebna rast in zdravje-knjige za osebno rast in zdravje
bottom of page