top of page
Search

"Kako doseči uravnoteženost med moškim in ženskim polom?"


Nova knjiga Ko imajo moški hormoni žur. Ta knjiga je namenjena za vse tiste, ki želite prepoznati, kaj so ženski vzorci, kaj so moški vzorci in kaj so ženski in kaj so moški hormoni.

 

V knjigi opisujem:

Prvi del knjige je tehničen in govori o tem, kako boste nahranili svoje hormone.

 

Primer - magnezij je mineral energije. Brez minerala magnezija ste utrujeni, počutite pa se tako, kot bi bili ugasnjeni.

 

135 strani je namenjeno aminokislinam. Aminokisline so gradniki hormonov. Dodani so recepti za prostato – primer: cvetni prah, matični mleček in kefir so odličen zajtrk, ki podpre delovanje prostate; torej je za vse moške, ki želite nahraniti svojo prostato.


Naprej govorim o minskem polju čustev. Mogoče bi bil čas, da pokukate tja, kjer so skrite čustvene bolečine. Verjetno ste že kdaj slišali, da ta pravi moški ne jočejo: “Kakšen dec pa si, ki joka kot ena babnica”.

 

Naprej govorim o prebujenem moškem – moški ki je kralj. Moški, ki je kralj ljubi; moški ki je kralj v srcu, spoštuje; moški, ki je kralj, ne more raniti …

 

Vendar delujemo iz ran … Ranjeni moški hrepeni po ljubezni. Vzorci, ki jih predeluje, so povezani z otroštvom in z ranjeno mamo. Ranjena mama ni zmogla dajati ljubezni in tako moški, ki ga je ranila mama, ki je prva ženska v njegovem življenju, razvije sovražen odnos do vseh žensk. Na nezavedni ravni se želi maščevati za svoje bolečine.

 



Naprej govorim o nas ženskah – kako pozdraviti našo ranjeno dušo, ker smo tudi me ranjene preko moških, ki niso zmogli ljubiti. V knjigi Ko imajo moški hormoni žur se boste naučili kaj so karmične lekcije in kako v svoje življenje povabiti čudež ozdravljenja. Moč odpuščanja dela čudeže. Zavedati se moramo, da je vsak od naših staršev delal v našem otroštvu to, kar je on dobil v svojem otroštvu. Ranjen starš nevede rani.


V knjigi se boste naučili kako pozdraviti rane zgodnjega otroštva. Preko meditacije Čiščenje korenine družinskega debla se boste osvobodili teže, ki se vleče po družinskem deblu.

 

Bog prosim, preženi ta oblak temačnosti. To je za vse tiste, ki želite pozdraviti depresijo, kar vemo depresija je danes najbolj moderna bolezen. Naj me obsije tvoja luč, naj mi pomagajo tvoji angeli. Daj mi pogum in moč, da bom v svojem življenju spet občutila radost.

Ženska, ki je kraljica zmore ljubiti. Najprej sebe, nato druge. Vsak si želi ljubečega partnerskega odnosa. Ko boste pozdravili svoje rane, boste po naravni poti pritegnili ljubeč partnerski odnos.

 

Hodite po svoji poti. Odnosi so laboratorij duha in igrišče ega. Lahko so nebesa ali pekel prepojeni z ljubeznijo ali strahom.

 



Na koncu knjige Ko imajo moški hormoni žur boste izvedeli vse, kar morate vedeti kako vzbuditi hormone za ohranjanje ljubezni.

 

Življenje je mogoče gledati na dva načina. Prvi ne prepoznava čudežev, drugi vse prepozna kot čudež. In to je rekel Albert Einstein.

 

Knjiga Ko imajo moški hormoni žur je namenjena tako za moške kot za ženske, ki želijo/želite uravnovesiti tako moški kot ženski pol.

 

Vabljeni k branju. To je moja peta knjiga: Ko imajo hormoni žur, Ko ima življenje žur, Ko imajo duše žur, Ko imajo čakre žur in Ko imajo moški hormoni žur.

5 views0 comments
bottom of page